ЗА НАС

Скъпи приятели и пътешественици,

Туристическа агенция Велбург ООД идва при вас, за да ви помогне в усилията да се откъснете от досадното ежедневие в един различен свят на отдих, приключения и културни преживявания.

Вероятно всеки от Вас е чувал крилатата фраза на Августин Блажени "Светът е книга и тези, които не пътуват, четат само една страница". Без съмнение, опознаването на нови държави, култури, парчета от световната история, кулинарни и музикални традиции, ни обогатява и променя завинаги. Някои казват, че щом човек открие радостта на пътуването, иска още и още. Едно е сигурно - пътувайки, всеки трупа ценни спомени, които са вечни, докато е жив и са богатство, което никой никога не може да му отнеме. 

Работейки в партньорства с лидерите в бранша (хотелиери, ресторантьори, превозвачи и т.н.) ние ще се погрижим за вашата незабравима почивка, вълнуваща екскурзия, ползотворна командировка или вдигащо адреналина екстремно преживяване! С персонално отношение към всеки клиент изработваме богати културни програми, СПА и уелнес отдих, почивки на море и планина, провеждане на конгреси и семинари, резервация на хотели и самолетни билети, уикенд пакети и екзотични пътешествия. Работата ни в областта на туризма и образованието ни профилира и в една от най - чудатите, забавни и винаги изпълнена с емоции ниши: детски и ученически туризъм. С годините създадохме и един от най - успешните си продукти, а именно езикови лагери в Австрия, Германия, Англия и Италия. Изградихме програма, с която малки и големи неусетно проговарят на вече не чуждия за тях език. С любов към децата и учениците организираме екскурзии, зелени, бели и сини училища, езиково обучение, летни лагери и още много забавни програми.

Нужна Ви е само посока! Останалото е наша грижа..