Почивки Испания

Коста Дорада - хотел Best Negresco 4*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1: София – Барселона

Излитане от летище София с директен полет на АК „България Еър“ в 10:20 ч. от Терминал 2 на летище София, кацане в Барселона в 12:15 ч. Посрещане от представителя в Барселона. Пешеходна екскурзия в Готическия квартал на Барселона и по улица Рамбла с местен екскурзовод на български език. Свободно време. Трансфер и настаняване в хотел хотел Best Negresco 4*+ в курорта Салоу, на Коста Дорада. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 2: Свободен ден

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 3: Парка Порт Авентура

Закуска. Свободно време.

Самостоятелно посещение на увеселителния парк Порт Авентура и Парка Ферариленд. Паркът е леснодостъпен с градски транспорт от хотела.

Паркът Портавентура е една от най- посещаваните туристически атракции в цяла Испания. В него да откриите 6 свята на едно-единствено място. Атракциите са разделени тематично на 6 зони: Средиземноморие, Полинезия, Китай, Мексико, Дивия Запад и улица Сезам – за най-малките посетители. Идеално място за семейни забавления.

Вечеря. Нощувка.

 

Ден 4: Барселона, Парка Гюел, Саграда Фамилия.

Закуска. Свободно време.

По желание, срещу доплащане, целодневна екскурзия до Барселона /около 8 часа/ .

Екскурзията се заявява при записване, поради нужда от предварителна резервация на обектите!

Разходка в Парка Гюел /входните билети са вкл. в цената/. Паркът, е построен по поръчка на Еузебио Гюел, предлага невероятни кътчета за разходка и широка панорамна терас с гледка към целия град. Разглеждане на Саграда Фамилия, недовършеният шедьовър на Гауди, един от символите на Барселона.

Вечеря. Нощувка.

 

Ден 5: Пенискола и Морея

Закуска. Свободно време.

По желание, срещу доплащане, целодневна екскурзия до живописната Пенискола и Морея. (около 8 часа)

Отпътуване за Пенискола, едно красиво градче на брега на морето с живописнен Замък на Тамплиерите, построен на върха на скала, на 64 м над морското равнище. Старият град на Пенискола е създава неповторима атмосфера със своите тесни улички с красиви бели къщи, отрупани с цветя. Вход за замъка по желание: 5 евро на турист. Свободно време за обяд в множеството ресторанти с гледка към морето. Следобед – пешеходна разходка в автентичната Средновековна Морея, известна с красивите си улици, традиционни магазини и своята Крепост и Катедрала, издълбана в самата планина. Свободно време. Връщане в Салоу.

Вечеря. Нощувка.

 

Ден 6: Свободен ден

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 7: Валенсия

Закуска. Свободно време.

По желание, срещу доплащане, целодневна екскурзия до Валенсия. (около 10 часа).

Валенсия има неповторим архитектурен облик, в града могат да се видят исторически сгради и най-модерни авангардни комплекси – символ на бъдещето. Нашата програма започва с панорамна обиколка в новата част на града и фотопауза на Музея на Изкуството и науката Принц Фелипе и Хемисферик, един комплекс от футуристични сгради и парк. Следва пешеходна разходка в сърцето на Стария град на Валенсия, където местният екскурзовод ще ни покаже Пласа де ла Рейна, Катедралата и кулата Мигелете, Централния пазар и Копринената борса.

Вечеря. Нощувка.

 

Ден 8: Барселона – София

Закуска. Свободно време. Трансфер до летище Барселона. Обратен полет до София в 13:00 ч. Кацане на летище София в 16:45 ч.