Летен лагер на Олимпийската ривиера

Летен лагер на Олимпийската ривиера

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

Международен детски лагер на Олимпийската ривиера

 

Международния детско-юношески център Орфеус е разположен на северното крайбрежие на Гърция на 60 км южно от гр.Солун, на брега на морето, в подножието на величествената планина Олимп, с живописен и обширен плаж, покрит със златист пясък.

Комплексът се намира далеч от суматохата на града - на 10 км. от Катерини, а прекрасна алея покрай морето и плажа ще ви отведе до съседното градче Паралия, което се намира само на 5 км.

В нашата вече утвърдена база „Индиго-Орфеус“ децата ще почиват, ще се надлаждават на морето, ще покоряват върхове, ще спортуват и ще участват в творчески кръжоци, но освен това ще имат възможност да подобрят знанията си по английски език, защото основния език на комуникация в лагера е английски. Нашият екип от професионално подготвени аниматори ще води програмата и ще общува с децата основно на английски език. В помощ на децата, които не изучават и не искат да изучават английский язык, са предвидени и аниматори говорещи български и руски , които ще помагат на децата да се приобщат и да се почувстват като активен участник и част от екипа на Инфраструктура на комплекса позволява да се организират множество мероприятия, като например: фестивали, семинари, танцови конкурси и обучения, спортни състезания.

Територията на комплекса е потопена в зеленина, която осигурява прохлада, дори и в най- топлите летни дни. Сенчести алеи и екзотични храсти правят разходките в комплекса приятни и отпускащи. Целият комплекс е ограден и охравяем.

 

На територията на комплекса:

  • Прекрасен, басейн заобиколен от тучна зеленина;
  • Сцена с 300 места;
  • Зала за тихи игри и учебни занятия;
  • Прекрасна градина, с детска площадки, замък за принцеси и смели рицари, пътечки на Алиса в Огледалния свят, горичка с хамаци и мн. други по територията на комплекса;
  • Игрище за плажен футбол и волейбол;
  • Поле за пейнтбол;
  • Поле за стрелба с лък;
  • Огромен пясъчен плаж с плитко и пясъчно море, с безплатни чадъри и шезлонги и спасителна вишка;
  • Фреш бар на плажа;
  • Таверна с най- вкусната гръцка кухня;
  • Невероятен музей на Ретро Автомобили.

 

Настаняването е в луксозни стаи и мезонети от 4/5 човека, със собствен санитарен възел, телевизор, хладилник, сешоар, оборудвана веранда или балкон, във всяка стая.

Храненето е по система „блок маса“ 4 пъти на ден (закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря). Ежедневно в менюто присъстват пресни плодове и зеленчуци, супи, основните ястия са от местната и интернационалната кухня.По време на храненето се предоставят безплатно напитки - чай, разтворими сокове и вода, а по време на закуската – мляко, какао, йогурт и др.