Почивка в Коста Брава - хотел Maria del Mar ****

Коста Брава - хотел "Maria del Mar" 4*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Намери цена и резервирай

Дата

Бр. възрастни

Бр. деца

Дете 1 /възраст/

Дете 2 /възраст/

Дете 3 /възраст/

Дете 4 /възраст/

Програма
Цени
Допълнителна информация
Хотели
по програмата
Допълнителни екскурзии

Ден 1:
Полет София – Барселона. Кацане в Барселона. Панорамна обиколка на Барселона, включена в цената.  Свободно време. Трансфер до хотела. Настаняване.

Информационна среща с Вашия представител в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 2:

Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Екскурзия – трансфер до Барселона за свободно разглеждане на Аквариума, музея на Пикасо, Камп Ноу и свободно време в града. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 3:

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:  Целодневна екскурзия – Светът на Дали признат за най – великият сюреалист в света.

Връщане в хотела. Вечеря.

Вечерна екскурзия по желани – Рицарска вечер – впечатляващ шоу – спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци – пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената е включена обилна вечеря и настаняване на по – предни места в залата по време на турнира.

Връщане в хотела. Нощувка.

 

Ден 4:

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най големите ценности на мастира „Черната Мадона”.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 5:

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:  Полудневна екскурзия до Тоса де Мар – посещение на едно от най – романтичните градчета на Коста Брава. В цената е включен еднопосочен билет с корабче, еднопосочен трансфер, екскурзовод на български език

Следобедно – вечерна екскурзия по желание до Монтжуик – Светилището на Каталуния и Светлинното шоу на Магичните фонтани на Барселона.

Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка

 

Ден 6:

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:  Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди – световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 7:

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Емпуриабрава и Бесалу. Вижте тайните на Каталуния. Усетете романтиката на Испания.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 8:

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Барселона за полет към България.