Остров Санторини-хотел Afroditi Venus 4*

Остров Санторини - хотел Afroditi Venus 4*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1

Отпътуване с полет София – Санторини в 15:00 ч.Пристигане на летище Санторини.Посрещане от представител на фирмата - партньор.Трансфер до избрания хотел.В 19:30 часа информационна среща с туристите в хотелите, в които са настанени.Нощувка.

 

Ден 2

Закуска. Свободен ден или еднодневен обиколен тур на острова. При тази екскурзия ще посетите столицата Фира и градовете Ия, Фиростефани, Пиргос и манастира „Пророк Илия“. Наблюдаване залеза на слънцето в град Ия – една от най-големите атракции на острова. Връщане в хотела. Продължителност - цял ден.Нощувка.

 

Ден 3

Закуска.Свободен ден или по желание екскурзия с корабче до застиналия Вулкан Неа Камени и топлите извори. За екскурзията е препоръчително да се носят удобни обувки /продължителност - около 5 часа/.Следобед по желание разходка до Перлата на Санторини - град Имеровигли, построен на най-високата точка на калдерата. Това ще бъде едно незабравимо изживяване, където ще имате възможност да се насладите на спиращият дъха залез. Продължителност около 3 часа.Вечерта посещение на гръцка традиционна таверна с жива музика, програма и танци. Нощувка.

 

Ден 4

Закуска. По желание - посещение на Музей на Виното /с включена цена за дегустация на четири от най-качествените вина произведени във винарната на музея./, курорта Периса, със свободно време за плаж и обяд и посещение на църквата "Панагия Епископи" и Средновековният град Емборио. Продължителност около 6 часа. Отпътуване за летището.Полет за София в 18:00 ч.