Лято в Свети Иван Рилски 4*, Банско

Есен в Свети Иван Рилски 4*, Банско

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

 Хотел Свети Иван Рилски 4*, Банско

СПА Ризорт Св. Иван Рилски се намира в най-известния български ски курорт - Банско, само на 160 км. от София. Сгушен в прегръдките на планината и само на 10 минути от ски лифта, комплексът се състои от хотел със 113 стаи, СПА Център с площ от над 1 000 кв.м. и 4 апартаментни къщи със 162 апартамента (хотелско настаняване се предлага в 80 от тях). Архитектурата е в типичния алпийски стил, съчетан с модерен интериор от дърво, камък и много светлина.

Изцяло реновиран през 2021 г., хотелът предлага целогодишна All-Inclusive програма, модерна база и голямо разнообразие от услуги – СПА Център на две нива с екслузивна зона за възрастни, отопляем акватоничен басейн и джакузи, външен отопляем акватоничен басейн и джакузи, съвременно оборудвана фитнес зала, ресторант с панорамна тераса, лоби бар, лаундж зона, детски кът, конферентни зали, магазин, ски гардероб и др.

Простиращ се на площ от 16 000 кв.м., целогодишният СПА Ризорт Св. Иван Рилски е охраняем комплекс от затворен тип и разполага с вътрешен двор с детска площадка, закрит паркинг и безплатен Wi-Fi на цялата си територия.

Стаи и апартаменти: Всички стаи в хотелската част са изцяло реновирани в началото на 2021 г. Те са светли и просторни, комфортно обзаведени и разкриват прекрасни гледки към заобикалящите планини. Стаите и апартаментите в ризорта предлагат изключителна атмосфера, премиум настаняване, свеж интериор и всички необходими удобства за идеалната почивка в планината.

Матрак, специално разработен за FPI Hotels & Resorts: Леглата в нашия хотел са оборудвани с матраци FPI Special Edition, специално конструирани и разработени от Happy Dreams по американска технология. Моделът е с хибриден тип конструкция, премиум височина и предлага отлична ортопедична опора в зоната на раменете и гърба, съчетана с комфортно усещане в повърхностния слой пяна.