Почивка на Йонийското крайбрежие

Почивка на Йонийското крайбрежие

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителни екскурзии

 Ден 1 / събота /: Отпътуване от София в 6:00 часа / от Пловдив в 3:30 часа/ от паркинга пред Стадион Васил Левски по маршрут: КПП Кулата – Солун – Верия – Янина – Арта – Месолонги – моста РИО – АНТИРИО – един от най-големите в света, окачен на стоманени въжета, с дължина 2252 м. – Патра – Калогрия. Пристигане надвечер. Настаняване. Вечеря.

Ден 2/ неделя /: Закуска, обяд, вечеря. Свободен ден за почивка и плаж. Нощувка.

Ден 3 / понеделник /: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание:

·        Екскурзия до остров Закинтос. Екскурзията е целодневна, придвижването е с автобус и ферибот, който се взема от пристанище Килини. /времетраене на пътуването с ферибота - 1 час и 30 минути /. Пристигане в главния град Занте и разглеждане на част от забележителностите му. Турът продължава до селището Лагана. Обратен ферибот до Килини и прибиране в хотела за вечеря.

Вечеря. Нощувка.

Ден 4 / вторник /: Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.

Ден 5 /сряда /: Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка.

Ден 6 /четвъртък /: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание:

·        Екскурзия до гр. Патра – най-голямото пристанище на Йонийско море. Разглеждане забележителностите на града. Свободно време. Обратно в хотела.

Вечеря. Нощувка.

Ден 7 /петък /: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание:

·        Екскурзия до Олимпия – едно от най-големите светилища на Зевс и мястото, на което са проведени първите Олимпийски игри. Разглеждане на археологическия обект и музей с лицензиран, местен екскурзовод. Обратно в хотела за вечеря.

Вечеря. Нощувка.

Ден 8 / събота /: Закуска. В 8:00 часа отпътуване обратно за България. Обядът за този ден се дава под формата на сух пакет. Пристигане в София вечерта.