ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОГРАМИ

Екскурзия за Формула 1 в Будапеща 2024

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1: 18.07.2024

Потегляне от Стара Загора в 19:00 часа, Пловдив в 20:30ч., София в 22:30ч. по маршрут Белград – Будапеща. Нощен преход.

 

Ден 2: 19.07.2024

Около обяд пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел при достатъчно свободни стаи или оставяне на багажа на съхранение и настаняване след 14ч.

Около 16ч. Пешеходен тур в центъра на Будапеща с местен екскурзовод срещу доплащане: 20 евро на човек (около 3 часа): В програмата се използва градски транспорт билетите са включени. С този пешеходен тур ще се запознаем отблизо с емблематични кътчета на Будапеща. Започваме с Площада на свободата, през един от най-трогателните паметници в Будапеща "Обувките по брега на Дунав", Стокова борса, Американското посолство, Националната банка, Мемориала на жертвите на нацизма, Паметник на Съветската армия, Базиликата Свети Ищван, Виенското колело, улица Ваци и т.н. или

Свободен следобед за почивка и самостоятелна разходка.

Нощувка.

 

Ден 3: 20.07.2024:

Закуска.

Предиобед - автобусна туристическа програма по желание – срещу доплащане: 20 евро на човек: Около 9ч. Сити тур с автобус с местен екскурзовод с преминаване в Буда. Парламентът с известния площад “Лайош Кошут”; прочутата базилика “Св. Стефан” в неоренесансов стил, носеща името на първия крал на Унгария, чиято мумифицирана дясна ръка се съхранява там; Голямата синагога – една от най-големите действащи синагоги в света, която е част от комплекс, включващ Храма на героите, еврейско гробище, паметник на Холокоста и Еврейския музей.

Около 13ч. трансфер от/до пистата за туристите закупили уикенд билет.

Вечерта туристическа програма по желание: Унгарска вечер в автентично заведение с включен трансфер срещу доплащане: 40 евро на евро. Трансфер с автобус двупосочно. Посрещане по унгарски в ресторанта с погача и палинка. Менюто включва традиционен гулаш, основно ястие от печено пилешко/патешко бутче с комбинирана гарнитура от пресни и задушени зеленчуци и една напитка.

Нощувка.

 

Ден 4: 21.07.2024

Трансфер от хотела / до пистата за състезанието.

Вечерта около 20ч. - туристическа програма по желание: Разходка с корабче по Дунав по залез с включено парче торта и чаша шампанско: 27 евро на човек.

Нощувка.

 

Ден 5: 22.07.2024:

Закуска. Освобождаване на хотела. Дневен преход. Пристигане в София, Пловдив, Стара Загора през нощта.