ТАЙЛАНД

ТАЙЛАНД - КОЛОРИТНИЯТ БАНКОК И ОЧАРОВАТЕЛНИЯТ О-В ПУКЕТ

Транспорт:

Продължителност:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Допълнителна информация
Хотели
по програмата
ДЕН-1
СОФИЯ - ИСТАНБУЛ - БАНКОК
Среща на летище София. Полет за Банкок през Истанбул в 21:30 ч. с Turkish Airlines. Полет от Истанбул за Банкок в 02:15 ч.

ДЕН-2
БАНКОК
Пристигане на Международното летище в Банкок около 15:40 ч. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер - около 50 минути. Свободно време през остатъка от деня. Колкото и неустоим да е зовът на многобройните търговски мравуняци, колкото и примамлив да е еуфоричният ритъм на модерния град, колкото и дълги да са сенките на небостъргачите, отвъд тях кротко лежи старият градски център, носещ очарованието на добрите стари времена - малки дюкянчета и магазинчета неусетно те залутват по уличките, докато разбереш, че Банкок може да е голям, но е и по своему уютен. И че яхналите пърпорещи мотопедчета столичани изпитват истинска привързаност към своя домашен лабиринт, прострял се ехеей - чак до Чао Прая - реката, отвъд чиито бронзови талази извисява кули Ват Арун, Храмът на зората - още една свещена територия, където Банкок заравя своите тайни скрижали, на които е записана рецептата му за дълголетие.
Възможностите са неограничени. Нощувка в хотел Royal Hotel Chinatown 4* или подобен в Банкок.

ДЕН-3
БАНКОК
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Кралският дворец в Банкок. Вечерта по желание: Вечеря в Baiyoke Sky ресторант на блок маса. Прибиране в хотела. Нощувка.

ДЕН-4
БАНКОК
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Плаващият пазар в Damnoen Saduak. Следобед - свободно време. Нощувка.

ДЕН-5
БАНКОК
Закуска. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-6
БАНКОК - ПУКЕТ
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет Банкок-Пукет (билет включен в цената). Пристигане, посрещане и настаняване в хотел Grand Mercure Phuket Patong 5* или подобен. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.

ДЕН-7
ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до островите Phi Phi с бърза моторна лодка. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН-8
ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до залива Phang Nga и острова на Джеймс Бонд. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-9
ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна допълнителна екскурзия - Най-доброто от о-в Пукет. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-10
ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления . Нощувка.

ДЕН-11
ПУКЕТ - ОТПЪТУВАНЕ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления . Вечерта трансфер до летището за полет Пукет- Истанбул. Полет в 22:45.

ДЕН-12
ИСТАНБУЛ -СОФИЯ
Прекачване за полет до София. Пристигане в София в 09:05 ч.

Полетно разписание:
Превозвач: Turkish Airlines
София - Истанбул - 21:30 ч. - 23:55 ч.
Истанбул - Банкок - 01:55 ч. - 15:00 ч.
Пукет - Истанбул - 22:45 ч. - 05:45 ч.
Истанбул - София - 08:45 ч. - 09:05 ч.

Трансфер летище - хотел - летище:
Банкок - Продължителност - около 50 минути в посока с 3/4* автобус.
Пукет - Продължителност - около 1 час 30 минути в посока с 3/4* автобус.