Международен летен детски лагер в Гърция

Международен летен детски лагер в Гърция

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии
Често задавани въпроси

Международния детско-юношески център „Индиго-Олимпиус“ е разположен на северното крайбрежие на Гърция на 80 км южно от гр.Солун, на брега на морето, в подножието на величествената планина Олимп, с живописен и обширен плаж, покрит със златист пясък.

В нашата нова база „Индиго-Олимпиус“ децата ще почиват, ще се наслаждават на морето, ще покоряват върхове, ще спортуват и ще участват в творчески кръжоци, но освен това ще имат възможност да подобрят знанията си по английски език, защото основния език на комуникация в лагера е английски.

Нашият екип от професионално подготвени аниматори ще води програмата и ще общува с децата основно на английски език. В помощ на децата, които не изучават и не искат да изучават английски език, са предвидени и аниматори говорещи български и руски , които ще помагат на децата да се приобщят и да се почувстват като активен участник и част от екипа на Инфраструктура на комплекса позволява да се организират множество мероприятия, като например: фестивали, семинари, танцови конкурси и обучения, спортни състезания.

Територията на комплекса е потопена в зеленина, която осигурява прохлада, дори и в най- топлите летни дни. Сенчести алеи и екзотични храсти правят разходките в комплекса приятни и отпускащи. Целият комплекс е ограден и охравяем.

На територията на комплекса: сцена с 200 места, танцова зала, площадки за тихи игри и учебни занятия, тенис корт , спортни площадки за футбол (2 площадки 5х5 м с изкуствена трева), волейбол, баскетбол и бадминтон, поле за пейнтбол, тенис на маса, поле за стрелба с лък минимаркет , медицински пункт, детска площадка.

Ново за 2018: Басейн на брега, с невероятна гледка към морето!

За водни спортове може да се ползва басейн в близост до комплекса / на 4 км от лагера/ 25X15 м, 3 пътеки, дълбочина 1.2 – 3.4 метра.

Настаняването е в луксозни вили, разположени между дърветата и окъпани в зеленина. В стая настаняването е максимално 4 човека.

Във всяка стая: 3 или 4 легла; Телевизор; Климатик; Хладилник; Нощни шкафчета; Маса, гардероб, санитарен възел с сешоар, сейф

Храненето е по система „блок маса“ 4 пъти на ден (закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря). Ежедневно в менюто присъстват пресни плодове и зеленчуци, супи, основните ястия са от местната и интернационалната кухня. За удобството на децата сервирането се извършва от персонала на комплекса. По време на храненето се предоставят безплатно напитки – чай, разтворими сокове и вода, а по време на закуската – мляко, какао, йогурт