Есенна приказка в Аспа Вила, Баня

Есенна приказка в Аспа Вила, Баня

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Хотелски комплекс “АСПА ВИЛА” се намира в с. Баня – балнеоложки център, разположен в централната част на Разложката котловина, заключена между трите големи български планини – Пирин, Рила и Родопите. Отстои на 5 км от Банско – най-модерния ски курорт на Балканския полуостров, на 4 км от Разлог, на 160 км от Столицата на България и летище София. Хотелът осигурява едно удобно „дом-далеч-от-дома” място за почивка, развлечение и бизнес срещи. С уникалното си местоположение в малка борова гора, защитен от трафика и шума на големия град, хотелът е чудесен избор за Вашата ваканция.

Всяка стая предлага телевизор с кабелна телевизия, кът за сядане и самостоятелна баня с душ или вана, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи разполагат с климатик и балкон.

Услугите на СПА центъра и масажните процедури се предоставят срещу допълнително заплащане. Срещу доплащане можете също да ползвате летищни трансфери, да практикувате конна езда и да играете билярд и тенис на маса. Предлагат се и велосипеди под наем.

Хотел Аспа Вила има ресторант с капацитет за максимум 150 души, където се сервират ястия на скара и български специалитети, както и европейска кухня, допълнена от богат избор на вина.

Ски курортът Банско се намира на 5 километра от хотел Аспа Вила. Кабинковият ски лифт е на 7 километра.