Нова година Охрид - без транспорт

Нова година Одрин - без транспорт

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

 Възползвайте се от невероятното ни предложение за посрещане на Новата 2019 година в лукс и комфорт, в 5- звездния хотел Margi *****, в Одрин!

Петзвездният хотел Margi се намира точно до търговския център Margi в Одрин и на 3 км от мюсюлмански храм Селимийе джамия. Предлага закрит басейн, безплатен Wi-Fi достъп до интернет, СПА съоръжения и климатизирани стаи с плоскоекранен телевизор и термокана.

Всички просторни стаи в хотел Margi имат модерен интериор, сейф, минибар и удобства за приготвяне на чай / кафе. Оборудвани са с плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Включват също кът за сядане и работно бюро.

Ежедневно се сервира закуска на шведска маса. Хотелският а ла карт ресторант Green предлага международна кухня, а ресторантът на покрива сервира местни ястия. В кафене Brown се поднасят освежаващи напитки и вкусни торти.

СПА съоръженията включват сауна, турска баня и масажни услуги, както и фитнес зала. На разположение са също хидромасажна вана, парна стая и детски басейн. В хотела има фризьорски салон, както и безплатен закрит и открит паркинг. Рецепцията е отоворена денонощно през цялата седмица.