Нова година в Тайланд

Нова година в Тайланд

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии
Често задавани въпроси

 Ден 1
Среща на летище София. Полет за Банкок през Истанбул в 21:20 ч. с Turkish Airlines. Полет от Истанбул за Банкок в 01:50 ч.

 

Ден 2
Пристигане на Международното летище в Банкок около 14:50 ч. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 50 минути. Свободно време през остатъка от деня. Колкото и неустоим да е зовът на многобройните търговски мравуняци, колкото и примамлив да е еуфоричният ритъм на модерния град, колкото и дълги да са сенките на небостъргачите, отвъд тях кротко лежи старият градски център, носещ очарованието на добрите стари времена – малки дюкянчета и магазинчета неусетно те залутват по уличките, докато разбереш, че Банкок може да е голям, но е и по своему уютен. И че яхналите пърпорещи мотопедчета столичани изпитват истинска привързаност към своя домашен лабиринт, прострял се ехеей – чак до Чао Прая – реката, отвъд чиито бронзови талази извисява кули Ват Арун, Храмът на зората – още една свещена територия, където Банкок заравя своите тайни скрижали, на които е записана рецептата му за дълголетие. Възможностите са неограничени. Нощувка в хотел Royal Hotel Chinatown 4* или подобен в Банкок.

Ден 3
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Кралският дворец в Банкок. Вечерта по желание: Вечеря в Baiyoke Sky ресторант на блок маса. Прибиране в хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Плаващият пазар в Damnoen Saduak. Следобед – свободно време. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет Банкок-Пукет (билет включен в цената). Пристигане, посрещане и настаняване в хотел Deevana Plaza Patong 4* или подобен. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до островите Phi Phi с бърза моторна лодка. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до залива Phang Nga и острова на Джеймс Бонд. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 8
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна допълнителна екскурзия – Най-доброто от о-в Пукет. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 9
Закуска. Свободно време за плаж и забавления . Нощувка.

Ден 10
Ранна Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет Пукет-Истанбул. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути. Прекачване за полет до София. Пристигане в София в 15:05 ч.