Остров Корфу - хотел Messonghi Beach 3*

Остров Корфу - хотел Messonghi Beach 3*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1

Среща на летище София за директен чартърен полет на Bulgarian Air до остров Корфу, Гърция. Кацане и трансфер до избрания хотел. Продължителност на трансфера – около 1 час, в зависимост от местоположението на хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Информационна среща с Вашия представител на място. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: целодневна обзорна екскурзия: гр. Корфу - дворецът Ахилион. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: целодневна екскурзия до Канала на любовта в Сидари и Палеокастрица. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: целодневна екскурзия до Албания – Саранда, Бутринт. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: целодневна екскурзия до островите Паксос и Антипаксос. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: целодневна екскурзия до Синята лагуна и Сивота с възможност за плуване. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Освобождаване на стаите в хотела до 11 ч. Трансфер до летището и директен полет Корфу-София.