Езикова ваканция ОДЕНВАЛД, Германия

ОДЕНВАЛД, Германия

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Често задавани въпроси

Описание на курса: Тази програма е идеална за всички деца, които искат да прекарат повече време с приятелите си и да завържат нови познанства с деца от различни националности. Базата предлага възможности за много занимания в свободното време и богата спортна програма. Децата ще живеят в една уютна младежка къща, където екип от млади професионалисти ще се грижи за тях 24 часа в денонощието. С 20-те часа на седмица часове по немски език бързо ще напреднат и ще придобият много нови познания по езика.

 

Животът в резиденцията: Нашата резиденция се намира в някогашен стар манастир, който сме преобразили през годините в комфортна лятна резиденция за теб и твоите приятели. На разположение на децата има освен стаи за обучение и голяма актова зала, помещения за свободното време и просторен парк към резиденцията. Също така има футболно и баскетболно игрище, голяма тераса и грил зона.

Участниците се настаняват в комфортни двойни или тройни стаи. На етажа има бани с тоалетни и душове. И за да са спокойни както децата, така и техните родители на всеки етаж има ръководители, които да се грижат за всеки 24/7.