Хотел Continental 3*, Слънчев бряг

Хотел Continental 3*, Слънчев бряг

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Парк хотел Континентал се намира в южната част  на  най-популярния комплекс по Българското черноморие - Слънчев бряг.  Хотелът има  прекрасен парк и е  само на 300 метра от плажната ивица.Обширният вътрешен двор с басейн и открит летен бар, граничещи с борова гора, създават прекрасни условия за пълноценна почивка. Парк хотел Континентал предлага отлични условия, които гарантират вашето спокойствие, комфорт и забавление.Атрактивно мини влакче, което спира пред хотела, ще ви отведе за кратко време до централната алея в Слънчев бряг. В случай, че искате да стигнете до там  пеша, то това ще ви отнеме около 20 мин. 

Само на 40 км от административния център Бургас, разположен по продължението на залив с формата на полумесец. Плажната ивица е 8 км дълга , от 30 до 50 м широка, покрита с дюни и златен пясък. Морето е спокойно, без сутрешни и вечерни течения. Водата е топла, кристална и богата на минерали, лесно усвоими от организма. Климатът е континентален с четири сезона.Лятото е най- дългия сезон с 1700 часа греене на слънцето - от месец май до октомври. Тук слънцето изгрява рано и залязва късно. Средномесечните температури на въздуха през юли и август достига 27 °С, а на водата 25-26 °С. Въздухът е свеж и много богат на озон, а морският бриз прави дните приятни и нощите хладни.В парковете и естествените дюни растат редки видове растения, 16 от тях са защитени от закона. Природата е създала Слънчев бряг с размах и ето защо, този който дойде веднъж се влюбва в него завинаги.

На територията на комплекса феновете на спорта могат да се въползват от условията на многофункционалното игрище, подходящо за мини-футбол, баскетбол и тенис на корт. На разположение са и тенис учители.