ВЕЛБУРГ ООД

Яж. Чети. Обичай. Пътувай. Нужна ти е само посока!!!

На Вашето внимание предоставяме нашите езикови ваканции в Австрия, Германия, Англия и Малта.

Пътешествайте по света с нас! Нужна Ви е само посока!  

В тази категория може да разгледате програми, които препоръчваме да не изпускате. :) Офертите ще бъдат актуализирани постоянно.

Специализирани детски лагери и много приключенски екскурзии са само част от селекцията ни от  ученически програми.

Пътешествия до най-красивите, екзотични и вълнуващи кътчета по света!      

Автобусни и самолетни екскурзии по света и у нас.

Топ Оферти

ЕЗИКОВИ ЛАГЕРИ

Работата ни в областта на туризма и образованието ни профилира в една от най-чудатите, забавни, и винаги изпълнена с емоции ниши: детски и ученически туризъм.

ЗА НАС

Скъпи приятели и пътешественици,

Туристическа агенция Велбург ООД идва при вас, за да ви помогне в усилията да се откъснете от досадното ежедневие в един различен свят на отдих, приключения и културни преживявания.

Вероятно всеки от Вас е чувал крилатата фраза на Августин Блажени "Светът е книга и тези, които не пътуват, четат само една страница". Без съмнение, опознаването на нови държави, култури, парчета от световната история, кулинарни и музикални традиции, ни обогатява и променя завинаги. Някои казват, че щом човек открие радостта на пътуването, иска още и още. Едно е сигурно - пътувайки, всеки трупа ценни спомени, които са вечни, докато е жив и са богатство, което никой никога не може да му отнеме.

Работейки в партньорства с лидерите в бранша (хотелиери, ресторантьори, превозвачи и т.н.) ние ще се погрижим за вашата незабравима почивка, вълнуваща екскурзия, ползотворна командировка или вдигащо адреналина екстремно преживяване! С персонално отношение към всеки клиент изработваме богати културни програми, СПА и уелнес отдих, почивки на море и планина, провеждане на конгреси и семинари, резервация на хотели и самолетни билети, уикенд пакети и екзотични пътешествия. Работата ни в областта на туризма и образованието ни профилира и в една от най - чудатите, забавни и винаги изпълнена с емоции ниши: детски и ученически туризъм. С годините създадохме и един от най - успешните си продукти, а именно езикови лагери в Австрия, Германия, Англия и Италия. Изградихме програма, с която малки и големи неусетно проговарят на вече не чуждия за тях език. С любов към децата и учениците организираме екскурзии, зелени, бели и сини училища, езиково обучение, летни лагери и още много забавни програми.

Нужна Ви е само посока! Останалото е наша грижа...

За контакт

02 953 11 83

София, бул. Христо Ботев 34

office@welburg.net

welburg.net

Услуги

WELBURG
БАНКОВИ СМЕТКИ НА „Велбург ”ООД, бул. Хр. Ботев № 34, в:

УниКредит БУЛБАНК

BIC: UNCRBGSF

Сметка в лева: BG 27 UNCR 7000 1519 6741 40

Работно време с клиенти

от Понеделник до Петък

от 10:00 часа до 17:00 часа

Важно: В случай, че тези часове не са удобни за Вас, молим да се свържете с нас.

Как да ни откриете или да се свържете с нас?

02 953 11 83 или 02 852 75 81

0887 310 642 / 0888 815 448 / 0887 084 804

София, бул. Христо Ботев 34, ет. 2, ап 4

office@welburg.net; marketing@welburg.net; info@welburg.net; welburg@welburg.net

www.welburg.net