Ски приключение в Мурите Клуб Хотел

Ски приключение в Мурите Клуб Хотел

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени

  Клуб хотел Мурите ****

 

 

Клуб хотел Мурите се намира в тихата Разложка котловина, заобиколен от впечатляващ планински пейзаж. Предлага отлични помещения за настаняване и съоръжения, както и безплатен Wi-Fi достъп до интернет във всички части. Предоставя също безплатен паркинг и безплатен трансфер до / от Банско.

 

Комплексът се състои от 4 тематични сгради - основна сграда Азалия и сградите Орхидея, Камелия и Жасмин. В основната сграда се помещава луксозен СПА и уелнес център с безплатен закрит отопляем басейн, сауна, парна баня, хидромасажна вана и фитнес зала. В комплекса има и уютен салон, детски кът, ресторант с камина, магазини, нощен клуб и зала игри.

 

Всички апартаменти разполагат с балкон с гледка към планината, дъбов паркет и мокет в спалните. Всеки е оборудван с телевизор със сателитни канали, канапе и докинг станция за iPod със система за домашно развлечение. Някои апартаменти включват и голяма кухня.

 

Гостите на Клуб хотел Мурите могат да закусват в ресторанта на място. Вечер коктейл барът сервира богато разнообразие от напитки и леки закуски. Клуб хотел Мурите предлага и детегледачески услуги.

 

Комплексът се намира на 10 минути път с кола от Банско, на 5 км от Разлог и на 300 м от Пирин Голф.