Междусрочна ваканция в Спа Клуб Бор 4 *

Междусрочна ваканция в Спа Клуб Бор 4 *

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Междусрочната ваканция на Вашето дете е подходящо време да организирате Вашата желана почивка и да прекарате няколко дни със семейството сред природата. Хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград предлага отлични условия за семеен отдих. Разположението на Спа Клуб Бор 4 * сред борова гора и в същото време много близо до центъра на Велинград, го прави предпочитано място за почивка.

За хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград всеки гост е специален. Освен първокласно обслужване, като наши гости ще се радвате и на специално внимание от страна на всеки персонал на Спа Клуб Бор 4 *. Нашият екип от обучени специалисти ще направи всичко по силите си, за да Ви накара да се чувствате добре. Особено специални за нас са най-малките ни гости. За тях организираме събития с много забавления и игри, а детският кът на хотела е на тяхно разположение, където в игри и смях могат да прекарат часове, забавлявайки се с нашите аниматори.

На Ваше разположение е уелнес зоната на хотела, която разполага с басейни, джакузи, сауна, парна баня, зона за релакс. Също така, като наши гости можете да се възползвате от редица СПА процедури. Ваните с етерични масла, еко билки и ароматни соли ще Ви накарат да се почувствате специални. Масажите ще Ви помогнат да тонизирате тялото си и да се отърсите от забързаното ежедневие. С козметичните терапии за тяло и за лице ще почувствате кожата си хидратирана и подмладена. Фитнес центърът на Спа Клуб Бор 4 * е на Ваше разположение да поддържате тонус и добра форма. 

За любителите на добрата кухня главният ресторант на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград предлага не само уникална атмосфера, в която да прекарате спокойно време със семейството в сладки приказки, но и вкусна храна. При нас ще опитате кулинарни изкушения както от българската, така и от европейската кухня.

Бутиковите двойни стаи, студиа и апартаменти с тяхното елегантно обзавеждане ще Ви накарат да се чувствате като у дома си.