24 май в Санта Марина, Созопол

24 май в Санта Марина, Созопол

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

 Подарете си два дни или повече отдих сред зареждащите с енергия градини на Санта Марина. Разходете се по плажа, в Стария град или в парка до параклиса на Св. Марина!

Разположено на българското Южно Черноморие, Ваканционно Селище Санта Марина се намира на 424 км източно от София и само на 34 км южно от Бургас - града, който е домакин на едно от най-големите летища в България. Само на 2 км северно от старинния град Созопол, Санта Марина е с отлично местоположение на брега, като предлага спираща дъха гледка към морето в съчетание с много и най-разнообразна зеленина. Созопол предлага спокоен начин на живот, пълен с шикозни ресторанти, барове и вълнуващи забавления.

Ваканционно селище “Санта Марина” се състои от общо 80 триетажни и четириетажни вили с над 1 300 апартамента с различни размери и предоставя широка гама от услуги и развлечения. 70% от площта на Санта Марина от около 110 000 кв.м e посветенa на градините, парковите алеи, паркингите и обслужващите обекти.

На разположение на гостите са плаж, 5 плувни басейна, 5 детски басейна, слънчеви тераси, рецепция, 4 тематични ресторанта, детски кът и анимационна програма на три езика, 2 супермаркетa, 3 пул бара, кафе-сладкарница, различни магазини, 2 Уелнес центърa и фризьорски салон, медицински център, тенис център с 8 тенис корта, игрище за футбол, перално и химическо чистене, вътрешен транспорт с електрически автобуси, мини-влакче от/до Созопол, Смокиня и Каваци и др.