Зимна ваканция в ТЕРРА Комплекс, Разлог

Зимна ваканция в ТЕРРА Комплекс, Разлог

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Terra Complex ****

Terra Complex се намира в спокойния район на комплекс Пирин. Предлага изглед към голф игрището и планината. Гостите се настаняват в добре обзаведени стаи и апартаменти, разположени в 4 самостоятелни сгради - Пирин (централната сграда на комплекса), Рила, Родопи и Балкан.

 

Всички стаи са с баня с тоалетни принадлежности и разполагат с кабелна телевизия, телефон и безплатен безжичен интернет. В апартаментите има просторна всекидневна с оборудвана кухня, разтегателен диван и балкон.

 

Еднакво удобен за сутрешно кафе и закуска, за обяд и леко похапване, а също за вечеря и вечерно парти, бар-ресторантът на място предлага европейска кухня и богат избор от напитки, поднесени в приятна атмосфера и комфортна обстановка. Лоби барът с гледка към планината е идеално място за почивка след ски или туризъм, с възможност да се насладите на открита камина през зимата или просто да се възползвате от богатия избор от напитки и коктейли.

 

СПА центърът на Terra Complex предлага пълна гама от масажи за дълбока релаксация, за козметични цели или с ароматерапия. На разположение са и терапии за тонизиране, подмладяване и отслабване. Има също закрит отопляем басейн, открит басейн, хидромасажна вана, сауна, парна баня, солариум и козметично студио.

 

Курортът Банско и минералните извори в Добринище са на 7 километра. Най-близкият кабинков лифт е на 3 километра от комплекса.