Великден в хотел Дива 3*

Великден в хотел Дива 3*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

 Хотел Дива 3*

 

Хотел Дива, с. Чифлик е тризвезден семеен хотел - достатъчно голям, за да предлага удобства, качествено обслужване и квалифициран персонал.

Достатъчно малък, за да получите персонално внимание, усещане за общност, да се отпуснете като у дома си.

Сградата е на 4 етажа в алпийски стил с просторен двор, с много зеленина и красива градина с беседка. Външен плувен басейн с термална минерална вода работи целогодишно. Сградата е без асансьор.

Всички помещения са със забележителна гледка към планината.

 

Отличителни характеристики на хотел Дива Чифлик

  • Забравеното спокойствие: Балансът, нужен за пълноценна почивка.
  • Превъзходна кухня: Нещото, което надхвърля звездите по категория хотела, това е кухнята ни. Качествена храна, отлично приготвена, е сред най-отличителните ни характеристики.
  • Истинско гостоприемство с отношение.

 

Местоположение

  • Село Чифлик се намира в планински район, на 16 км западно от град Троян, при извора на река Бели Осъм. Селото е разположено между резерватите Кашка, Васильов и Козя стена, част от Национален парк Централен Балкан. Климатът е умерен, планински, със сравнително прохладно лято и снежна, но мека зима.
  • Село Чифлик отстои на 197 км североизточно от София, на 87 км южно от Плевен и на 52 км от Ловеч. Най-близките граждански летища са Горна Оряховица /122 км/ и София /197км/. Най-близкото речно пристанище е Свищов /127 км/, а най-близкото морско пристанище - Бургас /262 км/.
  • Хотел Дива е разположен във вилната зона на селото.

 

Стаи и удобства

  • Хотел Дива, с. Чифлик разполага с 35 двойни стаи, 4 едноспални апартамента, 1 апартамент с две спални и 2 мезонета. Възможност за настаняване до 110 гости. Стаите разполагат с удобства като мокетен под и подово отопление, безплатен WiFi и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Осигурен е халат за всеки гост, включително за децата. На разположение са още сешоар, тоалетни принадлежности, мини хладилник. Всички стаи са със собствена тераса и зашеметяваща гледка към планината. Част от апартаментите са със собствена камина.
  • Според предпочитанията на гостите, стаите в Хотел Дива са със спалня или с две отделни легла. Просторът и големината на апартаментите е подходящ дори за семейства с две деца.

 

Ресторант и Лоби бар

  • Хотел Дива Чифлик разполага с просторен, елегантен ресторант на 2 етажа и уютен лоби бар. Просторна тераса със фантастична гледка и барът на басейна са любимите места на гостите ни през лятото.
  • Обилният избор от свежи салати, предястия, основни ястия и гарнитури, както и специалната селекция от изкушителни десерти, се приготвят на място от главния готвач.
  • Менюто съчетава ястия от европейската и традиционната българска кухня с характерни за Троянския балкан специалитети.

 

Басейн и СПА

  • Откритият външен басейн с термална минерална вода, доведена иректно от горещия извор, е сърцето на хотел Дива. Чист, просторен и добре поддържан, той е на разположение на гостите ни целогодишно.
  • СПА центърът разполага и с широка гама както от спортни и възстановителни масажи, така и козметични и разкрасителни процедури.