Нова година в Серес

Нова година в Серес

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии
Често задавани въпроси

Ден 1: дневен преход София - Серес

Отпътуване от София в 08:00 ч., от храм-паметник "Св. Александър Невски", по маршрут: София – Серес (230 км магистрален път). Пристигане в Серес и настаняване в хотел "Elpida Resort & SPA Hotel" 4*. Свободно време за почивка и Спа процедури в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 2: Серес

Закуска. По желание срещу допълнително заплащане, полудневна екскурзия до Солун. Панорамна обиколка на града. Свободно време за разходка и пазар. Връщане в Серес. Свободно време за почивка и подготовка за новогодишната вечер. Празнична Новогодишна Вечеря с жива музика и DJ в хотела. Бяло и червено вино, вода и безалкохолни напитки  нелимитирана консумация по време на Новогодишната вечеря. Нощувка.

 

Ден 3: Серес – Манастира "Св. Йоан Предтеча" и пещерата Алистрати

Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане, полудневна екскурзия до манастира " Св. Йоан Предтеча" и пещерата Алистрати (заявява се и се заплаща от България). Съществена забележителност на пещерата, която я прави уникална за Гърция са големите размери и богатството от форми на хеликтитите. Във вътрешността на пещерата се срещат още синтрови езерца, корали и драперии. Цветът на пещерните образувания е в зависимост от геоложкия строеж на скалите и наличието на различни химични микроелементи. Пещерата е една от най-големите в Европа. Богатата пещерна украса, както и едрите и различно оцветени сталактити и сталагмити със забележителни форми оставят дълбоки впечатления у посетителите. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 4:  Серес – София

Закуска. Напускане на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София.