Нова година в СПА хотел "Спартак"

Нова година в СПА хотел "Спартак"

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

SPA HOTEL “SPARTAK”, Сандански

Спа хотел „Спартак“ е разположен в подножието на Пирин планина в самия център на град Сандански – град, щедро надарен от природата с изключително разнообразие на ландшафта, мек, умерено континентален и подходящ за целогодишен отдих климат, богатство на флора и фауна, лековити минерални извори, 13-вековно културно-историческо наследство, съхранени традиции и обичаи. Хотелът работи целогодишно. Спа Хотел Спартак е отличен избор за семейни почивки, групово настаняване и организиране на различни събития.

Спа Хотел Спартак разполага с 87 стаи, разпределени както следва: 7 студиа, 7 фамилни стаи, 53 класически стаи и 20 стандартни стаи.

СПА центърът на хотел Спартак предлага на своите клиенти голямо разнообразие от масажи, всеки със специфични техники и процедури. По желание на гостите могат да се комбинират различни видове масажи с продукти или уреди за постигане на лечебен ефект и приятно усещане. Минералната вода на Спа Хотел Спартак е хипертермална вода от 75 ° С от кладенец 6-ХГ от уловен природен Извор КЕУ 8.

СПА хотел Спартак разполага с ресторант, снек бар и пиано бар.

Класическият ресторант на Спа Хотел Спартак е с капацитет 150 места.

Тук можете да се насладите на ястия от традиционната българска кухня, подбрани специалитети от балканската и европейската кухня, гарнирани със селекция от вина. Интериорът и мобилната конфигурация на ресторанта, съчетани с изисканата кухня, го превръщат в предпочитано място за бизнес и семейни тържества.

Снек бар с винен салон с капацитет 100 места и тераса със 150 места, предлага на своите клиенти изключително разнообразие от торти, сладоледи, пици, салати и много други кулинарни изкушения, изцяло собствено производство. Във винения салон гостите могат да се насладят на селекция от вина, допълнени от специалитетите на готвачите.

 Пиано бар със 60 места - комфортна и дискретна обстановка, изискана атмосфера, обслужване на високо ниво, атрактивна музикална програма са част от предложенията.