Нова година в Орбита СПА Хотел 4*

Нова година в Орбита СПА Хотел 4*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

 ОРБИТА СПА ХОТЕЛ 4*

Орбита СПА Хотел е  разположен  на  7 км от Благоевград, сред уникалната природа в меката прегръдка на Рила планина. В близост до хотела се намира най-големият парк на Благоевград – „Бачиново“, известен с атракциони за деца и възрастни и езеро с водни колела. На 20 км от Орбита СПА Хотел е разположен ски център „Картала“.

Орбита СПА Хотел разполага с  34 модерни и уютно обзаведени стаи и 9 апартамента със зашеметяваща гледка. Част от комплекса е най-големият СПА център в Благоевград и околността. Основният ресторант на Орбита СПА Хотел предлага ястия, приготвени с натурални и екологично чисти продукти собствено производство.

Двойните стаи Лукс са подходящи за настаняване на двама възрастни и бебе до 3 г. (в кошарка). Тук можете да се насладите на уютно и комфортно  пространство, обзаведено стилно и елегантно. Всичко е изпипано до последния детайл, с акценти от дърво и други естествени материали. Избирайки Двойна стая Лукс, Вие избирате комфорт и уединение в сърцето на планината! Стая Лукс разполага с две отделни легла, които могат да се съединят в спалня. Баните в стая Лукс са оборудвани с душ, SOS бутон, телефон. Във всички стаи има зареждане с кърпи, халати за деца и възрастни, чехли за възрастни, козметика!

Двойните стаи Делукс са предпочитани от двойки или семейства с 1 дете до 12 г. Стаите са изключително комфортни с мебели от дърво и естествени материали, цветовата гама е в нежните нюанси на зелено и синьо. Дискретният комфорт на тези стаи дава усещане за пълен релакс и наслада, което е гаранция за пълноценна почивка! Стая Делукс е с две отделни легла, които могат да се съединят в спалня. Две от стаите делукс са свързани с преходна двойна врата и това позволява близко настаняване на приятелски семейства или семейство с две или три пораснали деца. Баните в стая Делукс са оборудвани с вана, душ кабина, SOS бутон, телефон. Във всички стаи има зареждане с кърпи, халати за деца и възрастни, чехли за възрастни, козметика!

СПА Хотел Орбита предлага 4 едноспални апартамента. Този тип апартаменти са подходящи за настаняване на 2 възрастни с 2 деца или на 3-ма възрастни и дете. Елегантни и изключително комфортни, апартаментите с една спалня /легло спалня/ в Орбита СПА Хотел предлагат усещане на домашен уют, далеч от дома. Апартаментите са с големи и комфортни легла, тип спалня. Апартаментите с една спалня са подходящи както за романтична ваканция на двойки, така и за семейства с деца. Те предлагат почивка с всички удобства, създадени специално за Вас! Разполагат с две отделни помещения – хол и спалня, отделена с врата. Холът е обзаведен с разтегателен диван, който може да се ползва за спане. Баните в апартаментите са оборудвани с вана, душ кабина, SOS бутон, телефон. Във всички стаи има зареждане с кърпи, халати за деца и възрастни, чехли за възрастни, козметика!

2-спалните апартаменти предлагат голям хол и две спални, отделени с врата. Едната спалня е с големи и комфортни легла, тип спалня, а втората е с две отделни легла. Подходящи са за настаняване на голямо семейство с пораснали деца или на 5 възрастни. Апартаментите с две спални в Орбита СПА Хотел ще Ви очароват със своя простор, елегантно обзавеждане и домашен уют. Апартаментите с две спални са изключително подходящи за семейно пътуване. Детайлите от дърво и естествени материали ще Ви потопят в лукс и комфорт за Вашата незабравима почивка!
Баните в апартаментите са оборудвани с вана, душ кабина, SOS бутон, телефон, осигурено е зареждане с халати за деца и възрастни, чехли, козметика. Във всички стаи има зареждане с кърпи, халати за деца и възрастни, чехли за възрастни, козметика!