Майски празници в Сандански , хотел Пауталия 3*

Майски празници в Сандански

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

 Семеен хотел Пауталия 3*

 

 Разположен в най-известният балнеоложки курорт – гр. Сандански, семеен хотел „Пауталия“ ще Ви очарова с уюта и спокойствието, които предоставя на своите гости.

 

Хотел „Пауталия“ разполага с комфортно обзаведени единични и двойни стаи и апартаменти, всеки със собствен санитарен възел. За удобство на гостите на хотела всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор и минибар.

 

Семеен хотел „Пауталия“ е идеалното място за почивка през цялата година. За свободното време на гостите се предлага богато разнообразие от екскурзии до забележителностите около града. От скоро хотелът вече разполага и със собствен деветместен минибус и предлага трансфери до: Рупите и Роженски манастир, Мелник, Гърция, Солун, София, Банско и много други.

 

За желаещите да се потопят напълно в спокойствието и тишината на своята почивка, хотелът разполага с новооткрит релакс център, в който ще можете да се отпуснете и заредите с нови сили и енергия.

 

Хотелът е подходящ и за приятна и спокойна семейна почивка, и за организирани групи, които желаят да посетят забележителностите около града, и за фирмени събития и тиймбилдинги.

 

Парингът към хотела е специално създаден така че да бъде комфортен и за автомобили на индивидуални гости, и за автобус/микробус, с който пътуват организирани групи.

 

За удобството на всички гости хотел „Пауталия“ разполага и с уютен ресторант, в който ще можете да се насладите на неповторимите традиционни български ястия, приготвени по оригинални рецепти от майстор-готвача, както и на разнообразна интернационална кухня, за желаещите да опитат нещо ново и по-различно.