Предколедна екскурзия до Айзенщадт и Виена

Предколедна екскурзия до Айзенщат и Виена

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Ден 1: Отпътуване от София, храм – паметник Александър Невски, в 20:00 часа. Нощен преход по маршрут София – Калотина – Белград – Нови Сад – Будапеаща – Айзенщат.

Ден 2: Първата ни спирка ще бъде прочутият аутлет Parndorf, перфектното място за всеки шопинг маниак или просто за тези от Вас, които още не са купили коледните подаръци! Пием там и по едно ароматно еспресо и продължаваме нататък. Пристигане в Айзенщат преди обяд. Настаняване в хотел Ohr 3* или подобен.

Кратка разходка из града. Свободно време за разходка из пълния с коледно настроение базар на Айзенщат, да похапнем нещo, да сгреем душите си с чаша греяно вино или просто да се пошляем из украсените улици.

По желание и срещу предварителна заявка посещение на двореца Естерхази.

Нощувка.

Ден 3: Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане еднодневна екскурзия до австрийската столица – Виена. Несъмнено един от най – коледните градове в света, това е Виена. Пищно украсена, събрала толкова топлина и уют, столицата е предколедна дестинация номер 1. И ние ще имаме възможност да се заредим с коледно настроение и да се разходим из множеството малки и големи коледни базари.

Ден 4: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.