Прага - предколедна магия

Предколедна магия в Прага

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1

Събиране на летище София за полет до Прага два часа преди полета. Кацане в Прага около 11:20 ч. Обзорна обиколка на Прага с екскурзовод на български. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време или Вечеря на корабче по река Вълтава. Нощувка.

 

Ден 2

Закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителна екскурзия: преди обяд: От другата страна на Вълтава с екскурзовод на български език. Нощувка. Полудневна  екскурзия до град Кутна Хора и Седлец с екскурзовод на български език или Полудневна  екскурзия до замъкът Карлщейн с включена входна такса. Прибиране в хотела. Нощувка.

 

Ден 3

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии по желание: Допълнителна целодневна екскурзия до Дрезден с екскурзовод на български език. Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци – срещу допълнително заплащане, по желание. Нощувка.

 

Ден 4

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание: Разходка с корабче по Вълтава с екскурзовод на български език. Напускане на хотела. Трансфер до летището за полет Прага – София с директен полет на Авиокомпания България Ер. Продължителност на трансфер – около 30- 40 минути.