Хотел Sunny Days El Palacio Resort & Spa 4*, Хургада

Хотел Sunny Days El Palacio Resort & Spa 4*, Хургада

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

 Ден 1 /Събота/

Среща на Терминал 1 Летище София, два часа преди полета. Директен полет до Кайро. Кацане на Летище Кайро. Информационна среща с Вашия представител. Разглеждане на Египетския музей.

Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Mercure Cairo Le Sphinx 5*. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии по избор: Вечерен круиз по река Нил с вечеря и ориенталско шоу или Вечерно шоу – Звук и светлина на Египетските пирамиди в Гиза. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 2 /Неделя/

Закуска. Разходката в Кайро ще продължи с разглеждане на: Сутринта посещение на пирамидите в Гиза. Отпътуване за Хургада. Привечер настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 3 /Понеделник/

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Възможност за допълнителна екскурзия – BADAWYA VIP – разходка из Сахара с ATV, джипове и езда на Камили с шоу програма.

Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 4 /Вторник/

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневно посещение на остров Райският остров. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 5 /Сряда/

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено море. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

Ден 6 /Четвъртък/

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия до Древният Град Луксор – Долината на царете. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

Ден 7 /Петък/

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Възможност за разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море - Sea Scope. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

Ден 8 /Събота/

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Хургада за полет към България.