7 нощувки в хотел Astir Beach 3* , Закинтос

7 нощувки в хотел Astir Beach 3* , Закинтос

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

 Ден 1
Събиране на летище София в 11:00 ч. за директен чартърен полет за остров Закинтос в 13:00 ч. Кацане на летището Закинтос в 14:20 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуването). Посрещане от рускоговорящ представител на фирмата партньор на остров Закинтос. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Информационна среща с възможност за заявяване на допълнителни мероприятия и екскурзии. Нощувка.

Ден 2 - Ден 7
Закуска. Свободно време. Нощувка.

Ден 8 
Закуска. Освобождаване на стаите. Свободно време. Трансфер до летището на Закинтос. Отпътуване за България с директен чартърен полет в 15:20 ч. Кацане на летище София в 17:00 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуването).

 

Хотел Astir Beach 3*

Местоположение: на брега Лаганас - един от най-известните в Гърция, с дължина на плажната ивица 9км. В близост до хотела, на около 800м, ще намерите разнообразие от таверни, ресторанти, кафенета, магазини и клубове в курорта Лаганас. Astir Beach се намира на 7км от град Закинтос и пристанището и 4км от летището, а само на 30м се помещава супермаркет.

В хотела: денонощна рецепция, интернет кът, Wi-Fi интернет, климатик, конферентна зала с капацитет до 300 души, стая за телевизия, бар, снек бар, ресторант, сейф, басейн, детски басейн, шезлонг, чадър, паркинг.

В стаите: климатик, радио, телевизия, телефонна връзка, хладилник, баня, балкон.