Лятна ваканция в Лион Боровец

Лятна ваканция в Лион Боровец

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

Хотел Лион Боровец е разположен в едно от най-спокойните и живописни места в курорта, заобиколен от вековна борова гора.

Целогодишно, хотелът предлага на своите гости комбинация от спокойствие и уединеност, необходими за една пълноценна почивка. Със своята съвременна концепция за уелнес услуги, комплексът е идеалната дестинация за релакс, семейна почивка или ски ваканция.

Основният ресторант предлага разнообразни възможности за изхранване на бюфет и а-ла-карт меню, а в уютната ни механа в традиционен стил можете да се насладите на автентична българска кухня. След ден, прекаран в планината, лоби барът e чудесно място за отпускащи разговори в приятна компания. Лятната тераса разкрива удивителен изглед към горите на Рила планина.

Wellness Center: Дзен концепцията на Уелнес центъра на хотел Лион Боровец ще ви потопи в релаксираща обстановка, съчетана с невероятни аромати и нежна музика.

На разположение на гостите на хотела са Билкова сауна, Финландска Сауна, Парна баня, Турска Баня, Солна стая, Душ Хромотерапия, Релакс зона, басейн, Солна стая и фитнес. Разнообразни масажи от най-екзотичните кътчета на света – Бали, Тайланд, Хавай, Индия, Турция, с медени и шоколадови терапии, антицелулитни процедури, шиацу, фитнес масажи.