Зимно вълшебство в Лион Банско 4*

Зимно вълшебство в Лион Банско 4*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Хотел Лион Банско предлага напълно обзаведени стаи с приятна декорация, елегантен ресторант с бар и бюфет, както и Спа и уелнес център.

В хотела има 167 двойни стаи. Половината от стаите са със спалня, а останалите с две отделни легла. В почти всички стаи има разтегателен диван, на който може да се настани трети човек. Хотелът разполага със стаи, специално пригодени за хора в неравностойно положение. Всяка стая разполага с централно отопление, директен телефон, сателитна телевизия, мини бар, баня с вана и сешоар, плътни завеси.

Хотел Лион Банско разполага с основен ресторант с капацитет до 350 места, в който гостите могат да се насладят на европейска и българска кухня. Лоби барът е с две камини и предлага уютна атмосфера, селектирани вина и разнообразни напитки и коктейли.

Хотел Лион Банско има удоволствието да представи Дзен Център! Професионалистите в Дзен СПА Център Хотел Лион Банско ще се погрижат за Вас и Вашата добра форма и отлично настроение с разнообразни масажи от най-екзотичните кътчета на света – Бали, Тайланд, Хавай, Индия, Турция, с медени и шоколадови терапии, антицелулитни процедури, шиацу, фитнес масажи.