Хотел Лилия 4*, Златни пясъци

Хотел Лилия 4*, Златни пясъци

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

Бъдете наши гости и се насладете на изкусителния златист пясъчен плаж, всички предимства на чистия морски въздух и още много в прекрасния 4-звезден All inclusive хотел Лилия в Златни пясъци, разположен на първа линия на морския бряг. Разположен точно пред морето, хотелът се намира сред удивителна природа, която е удивила цели поколения гости.

Ресторант Лилия: Климатизирана зала с 215 места и просторна покрита тераса с изглед към променадата с 120 места.

Нашият изискан бюфет ресторант предлага изключителен избор на храни с голямо разнообразие от свежи салати, прясно приготвени ястия, плодове и десерти за всеки вкус.

Лоби бар: Чувство на топлина, уют и лукс, допълнено от любимия ни кът за четене и релакс. Лоби барът е мястото, на което ще откриете местен алкохол, бира, вино, включени в нашия All inclusive пакет, както и разпознаваеми марки вносен алкохол и коктейли срещу допълнително заплащане.

Бар басейнът: Може да ви предложи освежителни напитки от All inclusive програмата. Съчетанието от приятна музика, студена напитка и слънчеви лъчи ще превърне почивката ви незабравимо изживяване.

Външният басейн се намира в градината пред хотела. Състои се от две части – основна и детски кът. За гостите на хотела са осигурени шезлонги, чадъри, дюшечета и хавлии.

В близост до басейна е разположен бар, където през целия ден може да си поръчате разхладителни напитки и аламинути, част от които, включени в нашия All inclusive пакет.

Басейн в градината: Отпуснете се на шезлонг и се насладете на спиращата дъха гледка от панорамния басейн на покрива, разположен на 9-я етаж на хотела. Плувайте и се наслаждавайте на слънчеви бани по време на целия ден , наваксайте романа, който сте искали да прочетете или просто релаксирайте, докато тялото Ви поема неподражаемия блясък на слънчевите лъчи.