Почивка на Сейшелите

Почивка на Сейшелите

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1:

Среща на летище София в 21:00ч. Директен полет от София до Махе в 23:00ч. с кратък стоп за зареждане в Джибути.

 

Ден 2:

Кацане на Сейшелите сутринта в 10:10ч. Посрещане и трансфер от летище до избрания от Вас хотел. Свободно време и запознаване с допълнителните екскурзии на място. Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Махе, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови.

Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят – е Сейшелите се доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов , ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури.Природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика,омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.

Нощувка.

 

Ден 3:

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии.

Нощувка.

 

Ден 4:

Закуска.

о-в Махе: Възможност за Целодневна екскурзия „Открий Махе” с включен обяд срещу допълнително заплащане: 90 евро възрастен / 45 евро за дете от 2-11г.

о-в Праслин: Възможност за опознавателна екскурзия на остров Праслин срещу допълнително заплащане: 100 евро възрастен / 45 евро за дете от 2-11г.

Нощувка.

 

Ден 5:

Закуска.

о-в Махе: Възможност за целодневна екскурзия Праслин и Ла диг (Махе) с включен обяд срещу допълнително заплащане: 230 евро възрастен / 105 евро за дете от 2-11г.

Нощувка.

 

Ден 6:

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии.

Нощувка.

 

Ден 7:

Закуска.

Възможност за целодневна екскурзия Glass bottom boat /Махе/с включен креолски обяд на катамаран: 160 евро възрастен / 65 евро за дете от 2-11г.

Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място – Сейшелите. Отплаване към близкия и див остров Moyenne- място където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон.

Следва креолски обяд на острова и свободно време за гмуране, шнорхелинг, плажуване. По-късно връщане към хотела.

О-в Праслин:Възможност за целодневна екскурзия с катамаран ( включен обяд) – La Digue, Felicite & Curiuese islands срещу допълнително заплащане: 185 евро възрастен / 95 евро за дете от 2-11г.

Нощувка.

 

Ден 8:

Закуска. Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

Нощувка.

 

Ден 9:

Закуска. Освобождаване на стаята. Трансфер до летището. Полет за София в 16:00ч. Презареждане в Джибути ( около 1 час ). Кацане на летище София в 23:05ч.