Зимен релакс в Калина Палас 4*, Трявна

Зимен релакс в Калина Палас 4*, Трявна

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

 Хотел Калина Палас 4* - четиризвезден хотел с панорамна гледка към възрожденска Трявна.

Разположен е в град Трявна, в географския център на България, в сърцето на Стара планина. Модерно оборудван и стилен, хотелът Ви предоставя максимален комфорт, както за провежане на фирмени събития, така и за почивка.

Хотелът разполага с 143 комфортни двойни стаи, 10 студиа и 5 апартамента. При обзавеждането на стаите и апартаментите, нашите дизайнери по интериора са съгласували всички детайли със специфичните изисквания на бизнеспътуващите. Така и всички останали гости се възползват от един комфорт, който не оставя неудовлетворено желание.

Хотелът разполага със специални стаи за гости с домашни любимци. Условията за настаняване с домашни любимци са съгласно политиката на хотела.

Всички стаи са напълно климатизирани и разполагат с просторна баня, сешоар, козметично огледало, индивидуален сейф, LCD телевизор с кабелна телевизия, минибар, телефон, WiFi.

Грандиозна гледка към Балкана, кристален въздух и идеални климатични условия. Всичко това се допълва от очарованието на запазилия автентичността си гр.Трявна, както и от разположените наблизо комплекси Боженци, Етъра и многобройни манастири.

Уютът и гостоприемството в хотела се съчетават с нашите предложения за организирани походи, колоездене, разглеждане на забележителности и други занимания за свободното време.