Великден в Испания - Marina D'Or

Великден в Испания - Marina D'Or

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

Ден 1 – София - Валенсия - Марина Д'ор

Явяване на летище София, Терминал 2 в  15:00. Чекиране за полет София – Валенсия на авиокомпания Ryan Air в 17:00ч.  Кацане във Валенсия, летище Кастелйон в 19:10 ч. Трансфер до ваканционния комплекс Марина Д'ор. Настаняване в хотел Gran Duque 4*. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 – Марина Д'ор - градините

Закуска. Сутринта - посещение на градините на Marina D'or с туристическо влакче. Обяд в ресторанта на хотела. В следобедните часове - посещение на Enchanted Garden (Омагьосаната градина) с артистичен спектакъл сред хиляди цветя. Вечеря. Музика на живо с анимация. Нощувка.

Ден 3 – Марина Д'ор - подземната река и пещерите на San Jose

Закуска. Сутринта е предвидена екскурзия до подземната река и пещерите на San Jose. Следва тур. обиколка на средновекеовния град Segorbe със свободно време за шопинг. Обяд в хотела. Следобед - посещение на двореца Д'Ор + шоу с вкл. напитка. Вечеря с представление. Музика на живо с анимация. Нощувка.

Ден 4 – Марина Д'ор - Балнеоложкия център с морска вода

Закуска. Три-часово посещение на зоната за развлечение в Балнеоложкия център с морска вода. Обяд в ресторанта на хотела. Следобед - посещение на местна винарна. Вечеря с представление. Музика на живо с анимация. Нощувка.

Ден 5 – Марина Д'ор - Валенсия

Закуска. Сутринта е предвидена екскурзия до Валенсия с разходка из старата част и посещение на музея Fallas. Обяд в музея Fallas и връщане в Marina D'or. Вечеря с представление. Музика на живо с анимация. Нощувка.

Ден 6 – Марина Д'ор - Центъра за красота

Закуска. Сутринта - Възможност за безплатна процедура в Центъра за красота (бележка със записания час ще бъде предадена на рецепцията в деня на пристигане). Свободно време за посещения на съоръженията в комплекса. Обяд в ресторанта на хотела. Вечеря с представление. Музика на живо с анимация.  Нощувка.

Ден 7 – Марина Д'ор - свободно време

Закуска. Сутринта - свободно време за посещения на съоръженията в комплекса. Обяд в ресторанта на хотела. Вечеря с представление. Музика на живо с анимация. Нощувка.

Ден 8 – Марина Д'ор - летище Валенсия

Закуска. Освобождаване на стаите. Свободно време.  Трансфер за летището във Валенсия. Полет Валенсия - София в 19:35 ч. Кацане на летище София, Терминал 2 в 23:40 ч.