Международен летен детски лагер в Гърция

Международен летен детски лагер в Гърция

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

Международният детско – юношески център „Индиго-Олимпиус“ е разположен на северното крайбрежие на Гърция, на 80 км южно от гр. Солун, на брега на морето, в подножието на величествената планина Олимп, с живописен и обширен плаж, покрит със златист пясък.

Територията на комплекса е потопена в зеленина, която осигурява прохлада, дори и в най – топлите летни дни. Сенчести алеи и екзотични храсти правят разходките приятни и отпускащи. Целият комплекс е ограден и охраняем. На територията на комплекса има сцена с 200 места, танцова зала с огледала, площадки за тихи игри и учебни занятия, тенис корт, спортни площадки за футбол с изкуствена трева, игрища за волейбол, баскетбол и бадминтон, поле за пейнтбол, поле за стрелба с лък, мини маркет, медицинско обслужване, детска площадка, басейн, зона с безплатни чадъри на плажа.

Настаняването е във вили, разположени между дърветата и окъпани в зеленина. В стая настаняването е максимално 4 човека.

Във всяка стая има 3 или 4 легла, телевизор, климатик, хладилник, нощни шкафчета, маса, гардероб, санитарен възел, сешоар, сейф.

Храненето е по система  „блок маса“ 3 пъти на ден – закуска, обяд и вечеря, следобедна закуска – плод, кекс, кроасан (раздават се на децата). Ежедневно в менюто присъстват пресни плодове и зеленчуци, супи; основните ястия са от местната и интернационалната кухни. По време на храненето се предоставят безплатно напитки – чай, разтворими сокове от машина, вода; по време на закуската – мляко, какао, йогурт.