3-ти март в Seven Season Hotel & SPA Баснко

3-ти март в Seven Seasons Hotel & SPA Баснко

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени

Seven Season Hotel & SPA се намира в красивата Разложка долина, по средата на пътя между гр. Банско и с. Баня. Комплексът работи целогодишно и е идеалното място за релаксираща ски и СПА почивка, сред красивата природа на Пирин планина и далеч от градския шум и забързаното ежедневие. Апартаментен комплекс Seven Seasons Hotel & SPA разполага с геотермална минерална вода, което го прави идеално място за различни водни процедури и терапии.

Seven Seasons Hotel & SPA разполага с Алакарт ресторант с капацитет на закрито от 120 места, а през летния сезон отваря врати и лятна градина с невероятна гледка към околните планини. В ресторанта се сервира традиционна българска кухня с лек фюжън характер.

Предлагат се богата селекция от вина, предимно от избрани български изби и доказани винопроизводители. Ресторантът на хотела е подходящ както за големи мероприятия, така и за по-малки събития, традиционни вечери, семейни партита и други специални събития. Лятната градина е 5 дка. и през летния сезон местата практически са неограничени.

ShiSha бара на хотела предлага автентична VIP lounge обстановка и е ориентиран в предлагането на широк набор от екзотични наргилета с уникални аромати, както и уникални миксове от тютюни за наргиле. Барът разполага с капацитет от 30 места и е перфектното място за Вашето частно парти или бизнес среща.

Seven Seasons Hotel & SPA разполага със закрит минерален басейн с постоянен приток на минерална вода с температура 33 градуса.  През лятото работи и открит басейн с минерална вода. За малките гости на хотела се предлагат вътрешен и външен детски басейни с минерална вода. За пълен комфорт и релакс има и джакузита с минерална вода – отново вътрешно и външно. За гостите на хотела има на разположение шезлонги около басейните, остъклена тераса с гледка към пистите на Банско, подходяща за слънчеви бани през зимните месеци.

В Seven Seasons Hotel & SPA може да се възползвате от сауна, парна баня, масажна стая, стая за пиене на вода.

Балнеологичната експертна оценка потвърждава, че водата от извора (+58 °C) помага за профилактика и лечение на стомашни проблеми, заболявания на черния дроб, жлъчката и бъбреците, проблеми с костите и ставите (хронични възпалителни заболявания, последици от изкълчвания, счупвания, ревматизъм), възпаления на нервните окончания, бронхити, астма, хрема, кожни болести и др. Водата помага и при възстановяване след травми и предотвратява образуване на камъни.