Трети март в Белчин

Трети март в Белчин Гардън ****

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени

СПА Хотел Белчин Гардън Ви предоставя възможност да се потопите в една невероятна атмосфера, да почувствате хармонията на природата, пораждаща се между заснежените планински върхове и лечебната сила на минералната вода.

СПА Хотел Белчин Гардън е разположен в живописната долина между планините Рила, Верила, Витоша и Плана в к.к. Белчин бани. Намира се на 14 км. от Самоков, на 55 км. от София и на 20 км. от к.к. Боровец. Само на 2 км. от нас е село Белчин с късноантичната крепост Цари Мали Град – най-новото чудо на България.

Климатът тук през зимата е мек, а през лятото — хладен. Въздухът е чист, а природата е прекрасна и девствена. В курорта има термални води, които извират с температура от 41 градуса и имат доказани лечебни и профилактични въздействия върху опорно-двигателна система и кожните дерматити.

Отдайте се на спорт и забавления, без да напускате пределите на комплекса. Предлагат се: футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, плувни басейни, фитнес зала.

За най-малките гости е обособен специален детски кът с батут, люлка и пързалка, надуваем замък, детски басейн и закрит детски клуб с къщичка с пързалка и басейн с топки.

Дейности извън комплекса: За по-екстремни и групови забавления, наблизо ще откриете точно това, от което имате нужда: конна езда /15 км. от хотела/, писта за картинг /500 м. от хотела/, пейнтбол /500 м. от хотела/.

За феновете на пешеходния туризъм и планината, СПА Хотел “Белчин Гардън” организира планински целодневни и полудневни турове и разходки в Рила:

·        Седемте рилски езера – целодневен тур. Включва  транспорт, билет за лифт, сух пакет, планински водач;

·        Хижа “Мальовица” – целодневен тур. Включва транспорт, сух пакет, планински водач;

·        Черна скала – целодневен тур. Включва транспорт, сух пакет, планински водач;

·        Хижа “Чакър войвода” – целодневен тур. Включва транспорт, билет за лифт, сух пакет, планински водач;

·        Връх “Мусала” – целодневен тур. Включва транпосрт, билет за лифт, сух пакет, планински водач.

 

·        Маршрутите се организират за групи от минимум 5 души и са подсигурени с опитен планински водач, грижещ се за сигурността и удобството на туристите.