Хотел Пламена Палас 4*, Приморско

Хотел Пламена Палас 4*, Приморско

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация

 Хотел Пламена Палас 4*

 

Местоположение: Пламена Палас е ваканционен хотел със стилна визия и приятна атмосфера. Хотелът предразполага към прекрасна почивка сред тишина и природа. Той се намира само на 200 м от северния плаж на Приморско, не далеч от главната търговска улица и градските забележителности.

В хотела: Пламена Палас разполага със 130 стаи и 4 апартамента и предлага следните услуги:

денонощна рецепция, лоби бар, ресторант, барбекю, рум-сервиз, конферентна зала, безжичен и кабелен интернет, сейф, бизнес услуги, паркинг, подземен гараж, пране, гладене, рент-а-кар, трансфери, фитнес, открит басейн, джакузи, басейн за деца, детска площадка, магазин за сувенири. Хотел Plamena Palace печели два пъти приза за най-добър хотел в Приморско през 2006г. и 2008г.

Стаи: Стаите са модерно и комфортно оборудвани с централна климатична инсталация, телевизор, кабелна телевизия, сешоар, телефонна връзка, мини бар, електронен контрол на достъпа.

Ресторант: Лоби-бар и ресторант Plamena Palace ще ви изкушат не само с разнообразие от напитки и ястия, но и с възможността да им се насладите сред приятна атмосфера и природна красота. Лоби-барът на хотела работи денонощно и разполага с чудесна градина, а ресторантът очарова с уютна обстановка и предлага ястия от българската и европейска кухня.

Спорт: Фитнес зала; федербал; басейн; детски басейн; джакузи; детска площадка; чадър и шезлонг около басейна.

За децата: Детски мини клуб, детегледачка срещу заплащане, детски столчета в ресторанта, бебешки кошари – предварителна резервация

Услуги: Паркинг; гараж; сейф; пране; интернет; румсервиз; специални условия за инвалиди; осигурен достъп до всички условия и развлечения; лоби бар; ресторант; барбекю; открит басейн; джакузи; открит детски басейн; фитнес зала; билярд; тенис на маса; детска площадка; мини голф; детска стая за игри; детегледачка/Аниматор; бавачка

Хранене:

BB (Bed & Breakfast) Включва богата и разнообразна закуска в ресторанта на хотела, на блок маса от 08.00ч. до 10.00ч. – включени са сокове, шварц кафе и чай, вода.

HB+ (Half Board Plus) Включва богата и разнообразна закуска в ресторанта на хотела, на блок маса от 08.00ч. до 10.00ч. – включени са сокове, шварц кафе и чай. Вечеря на блок маса в ресторанта от 18.00ч. до 21.00ч. – разнообразие от основни ястия, салати и десерти, включени са наливна бира и вино, сокове, кафе, чай и вода. Гостите носят гривни. За изгубена или повредена гривна, се заплаща 10 лева. В началото и края на сезона закуските и вечерите или част от тях може да се предлагат и като избор от меню в ресторанта на хотелa.