Хотел Феста Поморие Ризорт 4*, Поморие

Хотел Феста Поморие Ризорт 4*, Поморие

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

 Феста Поморие Ризорт 4*

Феста Поморие Ризорт" се намира на самия южен плаж на гр. Поморие, едно от най-старите курортни селища на българското Черноморие.

Луксозният комплекс разполага с хотелска и апартаментна част и предлага много възможности за развлечение и почивка. „Феста Поморие” съчетава внушителна архитектура и комфорт на интериорните и екстериорните пространства.

Комплексът предлага всички удобства за приятна почивка на море съчетана със високото ниво на обслужване и стила на марката „Феста Хотели”.

Хотелът разполага общо с 36 двойни стаи и 12 апартамента. Апартаментната част се състои от 80 студия, 149 апартамента, оборудвани с кухненски бокс и дневна. Повечето стаи и апартаменти имат тераси с гледка към необятната морска шир или към града.

Основният ресторант на хотела е с капацитет до 170 гости. За доброто настроение на своите гости ресторантът предлага и голяма тераса за хранене на плажа, която е идеално място за романтични вечери. На територията на комплекса се намира още един ресторант, който предлага средиземноморска храна. Също така нашите гости могат да прекарат приятни мигове в лоби бара или снек-бара, които се намират в непосредствена близост до рецепцията в хотела.