Пакет "ACTIVE" в хотел Орфей 4*

Пакет "ACTIVE" в хотел Орфей 4*

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

Четиризвездният СПА хотел "Орфей" е с отлична локация, намира се на 200 м. от ски център 1 на лифта и на около 300 м. от центъра на к.к. Пампорово.

Хотелът разполага с 260 комфортно обзаведени помещения. На разположение на гостите е СПА център с отопляем вътрешен басейн с детска секция, Основен ресторант, Тематичен ресторант, Скай бар, Лоби бар и Витамин бар (СПА). Предлагат се следните услуги и удобства: професионална анимация за деца и възрастни, детски кът, зала с развлекателни игри, игрална зала с хазартни игри, фризьорски салон, конферентна и заседателна зала, ски гардероб, ски училище,  външен паркинг и подземен гараж, Wi-Fi в целия хотел.

На разположение на гостите е безплатна СПА термална зона включваща отопляем вътрешен басейн с детска секция с температура на водата - 28 градуса, джакузи,  финландска и инфраред сауна, парна баня. Срещу допълнително заплащане гостите могат да се възползват от турска баня - Хамам, различни видове масажи - мокър масаж с хидрована, масаж по двама. На разположение са още козметичен салон,  фитнес. В близост до басейна се намира и Витамин бар.