Великден в Банско, хотел "St. Ivan Rilski"

Великден в Банско, хотел "Св. Иван Рилски"

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени

„Св. Иван Рилски Хотел и Апартаменти" е целогодишен жилищен и ваканционен комплекс, който предлага функционални и отлично обзаведени помещения за настаняване. Намира се само на 5 минути с автомобил от най-близкия ски лифт.

Всички стаи са стилно обзаведени със светъл мокет на пода и мебели в тъмно дърво. Всяка стая предлага безплатна интернет връзка.

Четиризвездният комплекс „Св. Иван Рилски" се простира върху площ от 13 000 квадратни метра и предлага многобройни допълнителни услуги, сред които медицински център и детска градина.

Не пропускайте да посетите здравния и спортен център, където върху площ от 1000 квадратни метра ще намерите луксозен СПА център, просторна зона за релаксация и закрит басейн, осветяван с естествена светлина.

Имате възможност да избирате сред 2 различни ресторанта, включително механа или традиционен български ресторант. Има също и лоби бар.

Само на 15 минути пеша е град Банско, разположен точно под „Св. Иван Рилски Хотел и Апартаменти". Столицата на България София е на 160 км, а гръцката граница е на 54 км.