Езиков лагер в Берлин, Германия

Берлин, Германия

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителни екскурзии
Често задавани въпроси

Описание на курса: Тази програма е идеална на всички деца, които искат да прекарат повече време с приятелите си и да завържеш нови познанства с деца от различни националности. Базата предлага възможности за много занимания в свободното време и богата спортна програма. Децата ще живеят в една уютна младежка къща, където екип от млади професионалисти ще се грижи за тях 24 часа в денонощието. С 20-те часа на седмица часове по немски език бързо ще напреднат и ще придобият много нови познания по езика.

Животът в резиденцията: Никъде не е толкова бързо и интензивно научаването на немски език като в Берлин. Немската столица се е превърнала в последните години в един световен метрополис. Берлин не е може да се каже, че е елегантен или бляскав, но е готин и модерен, динамичен, и винаги освежаващо нов. Това е град, който трябва просто да се изживее, за да се разбере, защо има такава притегателна сила за хората. Който избере този курс в Берлин, ще преживее не само незабравими мигове, но и ще има възможността да се запознае с хора от различни краища на света. Заедно с твоите нови приятели, ще опознаете Берлин и ще прежвеете незабравимо лято през което ще Ви докажем, че ученето на немски може и да е забавно.

 

Нашата резиденция не се намира не просто в идеалния център на града, а в сърцето на Берлин. От тук лесно могат да се достигнат всички основни забележителности на града пеша. До Райхстага или Бранденбургската врата е максимум 15 минути пешеходно разстояние. В околността на резиденцията са и Постдамер плац, Паметника на Евреите, и т.н.

Къщата предлага двойни или четворни стаи с душ и тоалетна, Sky-Lounge с изглед към града, тераса на покрива, градина и модерни семинарни стаи.