Немски език за ученици с Humbolt

Немски език за ученици с Humbolt

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

 Информация за Хумболт Институт:

Институтът Хумболт е основан през 1977 г. от Норберт Гютлинг. Докато учи в университета, той изпраща немски студенти в чужбина (Англия и Франция). Тъй като не е доволен от това как се планира и организира престоя на студентите в приемащите страни, той решава да го направи по-добре сам и с партньори основава института Хумболт.

Оттогава стремежът на института Хумболт винаги е бил да предлага най-добрите курсове по немски език и да гарантира бързо и ефективно обучение за всички студенти. Хумболт Институт следват този подход повече от 40 години и имат честта да посрещнат в своите училища над 80 000 ученици от над 160 държави. Това прави „Humboldt-Institut“ едно от най-големите и опитни езикови училища в Германия за курсове по немски език.

От един програмен център в замъка Раценрид, който в наши дни служи като административен щаб, институтът Хумболт се разраства до мрежа от 16 училища.

Институтът Хумболт е кръстен на Вилхелм фон Хумболт, пруският реформатор в образованието, лингвист и брат на натуралиста Александър фон Хумболт. Подобно на Хумболт, институтът следва холистична концепция: учениците учат немски, използват езика ежедневно във взаимодействието си помежду си и са напълно потопени в немския живот и култура.


Обща информация за курса:

  • Вид курс: индивидуален
  • Брой уроци: минимум 2 урока по 45 минути на седмица
  • Нива: А1, А2, В1, В2, С1
  • Минимална възраст: 13 години - 17 години
  • Продължителност на курса: минимум 4 седмици
  • Почивни (празнични) дни: 21.12.2020 до 01.01.2021
  • Дати, на които започва курса (на запитване): понеделник - събота

Институтът Хумболт предлага онлайн курсове по немски за ученици. С тези класове младите учащи могат да учат немски от вкъщи.

Частните онлайн уроци са подходящи, наред с други неща, за проследяване на личния напредък и  за поддържане и консолидиране на наученото съдържание.

При поискване уменията и темите могат да бъдат разглеждани целенасочено, например за подготовка за изпит. Графикът и обхватът на курсовете са гъвкави.

Минималната резервация е два последователни урока по 45 минути всяка седмица с обща резервация от поне 10 урока. Пакетите могат да бъдат резервирани на стъпки от десет (10, 20, 30 или 40 урока).

За участници без предварителни познания по немски език се изисква използването на посреднически език, обикновено английски.

Тази оферта се предлага само извън висок сезон.

Защо да изберем онлайн обучение с преподаватели от Хумболт Инстиут?

  • Уроците се преподават на живо от опитни учители от института Хумболт.
  •  Доказана учебна програма и учебни материали.
  • Всички умения - говорене, писане, четене, слушане и граматика - също са обхванати в онлайн курса
  • Курсовете се провеждат чрез мощна платформа за обучение с виртуални стаи за уроци

Тази гъвкава гама от онлайн курсове позволява на студентите, които не могат да пътуват до Германия да получат достъп до висококачествените курсове по немски език от комфорта на своя дом!