Немски език за възрастни с Humbolt

Немски език за възрастни с Humbolt

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

Информация за Хумболт Институт:

Институтът Хумболт е основан през 1977 г. от Норберт Гютлинг. Докато учи в университета, той изпраща немски студенти в чужбина (Англия и Франция). Тъй като не е доволен от това как се планира и организира престоя на студентите в приемащите страни, той решава да го направи по-добре сам и с партньори основава института Хумболт.

Оттогава стремежът на института Хумболт винаги е бил да предлага най-добрите курсове по немски език и да гарантира бързо и ефективно обучение за всички студенти. Хумболт Институт следват този подход повече от 40 години и имат честта да посрещнат в своите училища над 80 000 ученици от над 160 държави. Това прави „Humboldt-Institut“ едно от най-големите и опитни езикови училища в Германия за курсове по немски език.

От един програмен център в замъка Раценрид, който в наши дни служи като административен щаб, институтът Хумболт се разраства до мрежа от 16 училища.

Институтът Хумболт е кръстен на Вилхелм фон Хумболт, пруският реформатор в образованието, лингвист и брат на натуралиста Александър фон Хумболт. Подобно на Хумболт, институтът следва холистична концепция: учениците учат немски, използват езика ежедневно във взаимодействието си помежду си и са напълно потопени в немския живот и култура.

 

Обща информация за онлайн курсовете:

Институтът Хумболт вече предлага и онлайн курсове по немски език, които позволяват на ученици и хора от различни възрасти да учат немски от вкъщи.

Онлайн курсовете включват съответния брой уроци, учебния материал и сертификат за участие.

Минималната възраст за посещение на курсовете е 18 години.

Курсовете се провеждат с минимум 4 участника в клас. Максималният размер на класа е 9 участника.

 

Защо да изберем онлайн обучение с преподаватели от Хумболт Инстиут?

  • Уроците се преподават на живо от опитни учители от института Хумболт.
  • Доказана учебна програма и учебни материали.
  • Всички умения - говорене, писане, четене, слушане и граматика - също са обхванати в онлайн курса
  •  Курсовете се провеждат чрез мощна платформа за обучение с виртуални стаи за уроци и групова работа
  • Предлагат се различни курсове – групови, индивидуални, седмични, вечерни, съботни

Тази гъвкава гама от онлайн курсове позволява на студентите, които не могат да пътуват до Германия да получат достъп до висококачествените курсове по немски език от комфорта на своя дом!