Почивка в Хургада 55+, хотел Long Beach 4*

Почивка в Хургада 55+, хотел Long Beach 4*

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

 Ден 1
Среща на Терминал 1 Летище София. Директен полет  до  Хургада. Кацане на Летище Хургада. Трансфер и настаняване в хотела. Продължителност на трансфер – около 30 минути.
Информационна среща с Вашия представител. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия до Древният град Луксор с посещение на Луксор, Карнак, храма на Хатшепсут, Долината на царете. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Възможност за разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море - Sea Scope. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневно посещение на Райският остров – за почивка и шнорхелинг или Възможност за допълнителна екскурзия – BADAWYA VIP – разходка из Арабската пустиня с ATV, джипове и езда на камили с ориенталска вечеря (или закуска, според програмата) и шоу програма. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия до Кайро и Египетските пирамиди в Гиза. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка .

Ден 7
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневно посещение на Райският остров – за почивка и шнорхелинг. Възможност за допълнителна екскурзия – BADAWYA VIP – разходка из Арабската пустиня с ATV, джипове и езда на камили с ориенталска вечеря и шоу програма. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 8
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Хургада за полет към България. Продължителност на трансфер – около 30 минути.

Забележка: Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.