Предколеден Мадрид

Предколеден Мадрид

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Ден 1
Среща на летище София за полет до Мадрид в 04:35 ч. на Терминал 2. Кацане в Мадрид сутринта -около 09:10 ч. местно време.  Панорамна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език, включена в цената. Ще видите: музеят „Кралица София“, гара „Аточа“, булевард „Прадо“ и музей „Прадо“, музеят „Тисен - Борнемиса, парка „Ретиро“, площад „Сибелес“, Испанската национална банка, Дворецът на съобщенията, булевард „Кастеляна“ и квартал „Саламанка“, стадион „Сантиаго Бернабеу“, булевард „Гран Вия“, площад „Испания“, Кралският дворец и катедралата „Алмудена“, площад „Виля“, пазарът „Сан Мигел“, площад „Пуерта дел Сол“ - център на социалния живот през XVII и XVIII век и др.
Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Кралския дворец с екскурзовод на български език – прекрасен ансамбъл от пищно декорирани зали. Вечерта посещение на Фламенко шоу - спектакъл с включена входна такса и напитка на турист. Настаняване в хотела. Нощувка.

 

Ден 2
Закуска. Свободно време възможност за допълнителна екскурзия по желание: Целодневна екскурзия до Авила и Сеговия с екскурзовод на български език.
Посещение на град Авила, обявен за част от Световното културно - историческо наследство на ЮНЕСКО и Сеговия - един от най - живописните и важни градове в Кастилия.
Прибиране в хотела. Нощувка.

 

Ден 3
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание: Полудневна екскурзия до Толедо с екскурзовод на български език – един от най-красивите исторически градове в Испания. Посещение на музея „Прадо“ с екскурзовод на български език.
Свободно време.
Прибиране в хотела. Нощувка.

 

Ден 4
Закуска. Напускане на хотела.  Трансфер до летището.  Полет за София в 12:40 ч. Кацане в 17:05 ч. на Летище София, Терминал 2. (Полетните разписание подлежат на препотвърждение!)