Свети Валентин в Париж - 4 нощувки

Свети Валентин в Париж - 4 нощувки

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Намери цена и резервирай

Дата

Бр. възрастни

Бр. деца

Дете 1 /възраст/

Дете 2 /възраст/

Дете 3 /възраст/

Дете 4 /възраст/

Програма
Цени
Допълнителна информация
Хотели
по програмата
Допълнителни екскурзии

Ден 1: 12.02.2018 г.:

В 06:35 ч. - полет София - Париж. 08:45 ч. - кацане на летище „Бове”, в района на Париж. Трансфер с шатъл автобус от летището до „Порт Майо“ в центъра на Париж. Самостоятелно придвижване до хотел Ambassadeur ***. Настаняване.

Свободно време. Нощувка. 

Ден 2: 13.02.2018 г.:

Закуска. Свободен ден в Париж с възможност за самостоятелно разглеждане на музеи: музея Орсе, Роден, Лувъра, Пантеона и пр.

Нощувка.

Ден 3: 14.02.2018 г. (Св. Валентин):

Закуска. Свободно време.

Следобед - по желание полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва: екскурзоводско обслужване на български език и резервация за групово посещение в музея "Пти Пале". Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея "Гревен" до "Пти Пале", като цената на билета за метрото НЕ е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен.

Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

Ден 4: 15.02.2018 г.:

Закуска.

Програма по желание - панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; програмата се провежда при минимум 8 човека): квартала „Монмартър“ (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Следобед - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари“, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Свободно време. Възможност за посещение на Айфеловата кула. Възможност за разходка с корабче по Сена.

Нощувка.

Ден 5: 16.02.2018 г.:

Напускане на хотела.

Самостоятелно придвижване от хотела до „Порт Майо“. Трансфер с шатъл автобус до летище „Бове“. 09:15 ч. – полет Париж - София. 13:00 ч. – кацане в София.

 

Забележка: ПОЛЕТНОТО РАЗПИСАНИЕ ПОДЛЕЖИ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ!