Почивка на остров Пукет, Karon Resort 4*

Почивка на остров Пукет, Karon Resort 4*

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

Програма с 8 нощувки

Ден 1
Среща на летище София. Полет за о-в Пукет през Истанбул с авиокомпания „Turkish Airlines. Полет от Истанбул за о-в Пукет.

Ден 2
Пристигане на летище Пукет в 04:25 ч. сутринта. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфера около 1 час и 30 минути. Свободно време през остатъка от деня. По желание и самостоятелно може да се разходите по улиците на о-в Пукет и да разгледате продуктите, които са ръчно изработени, дело на местните занаятчии, да опитате от вкусната тайландска храна или да видите нощните забавления. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4*или подобен. Включена е закуска.

Ден 3
Закуска. Свободно време. Остров Пукет е истински рай, най – голямата и най – известната мечтана дестинация на Тайланд. Островът е колкото цветен, толкова и космополитен. Възползвайте се от възможността да се отпуснете край басейна или плажа, или от една от многото опции за допълнителни забавления, които се предлагат на място. По желание може да се отскочите към наблизо разположената група от острови Пи Пи или до острова на Джеймс Бонд. Не трябва да изпускате и възможността да разгледате свещените храмове и колониалните имения на острова. Вашият представител на място ще Ви помогне с организацията. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* в Пукет или подобен.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание  „Най – доброто от остров Пукет“.  Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание до островите Пи Пи с бърза моторна лодка и включен обяд . Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort4* или подобен.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание до залива Панг Нга и острова на Джеймс Бонд . Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 7
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 8
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 9 
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 10

Ранна закуска в хотела. Трансфер до летище Пукет за полет до Истанбул. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути. Прекачване за полет до София. Пристигане в София. 

 

STOP SALE  Програма със 7 нощувки

Ден 1
Среща на летище София. Полет за о-в Пукет през Истанбул с авиокомпания „Turkish Airlines. Полет от Истанбул за о-в Пукет.

Ден 2
Пристигане на летище Пукет в 04:25 ч. сутринта. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфера около 1 час и 30 минути. Свободно време през остатъка от деня. По желание самостоятелно може да се разходите по улиците на о-в Пукет и да разгледате продуктите, които са ръчно изработени, дело на местните занаятчии, да опитате от вкусната тайландска храна или да видите нощните забавления. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort Resort 4* или подобен. Включена е закуска.

Ден 3
Закуска. Свободно време. Остров Пукет е истински рай, най – голямата и най – известната мечтана дестинация на Тайланд. Островът е колкото цветен, толкова и космополитен. Възползвайте се от възможността да се отпуснете край басейна или плажа, или от една от многото опции за допълнителни забавления, които се предлагат на място. По желание може да се отскочите към наблизо разположенате група от острови Пи Пи или до острова на Джеймс Бонд. Не трябва да изпускате и възможността да разгледате свещените храмове и колониалните имения на острова. Вашият представител на място ще Ви помогне с организацията. Нощувка в „The Old Phuket Karon 4* в Пукет или подобен.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание „Най – доброто от остров Пукет“.  Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание до островите Пи Пи с бърза моторна лодка и включен обяд . Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание до залива Панг Нга и острова на Джеймс Бонд . Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 7
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 8
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в „The Old Phuket Karon Resort 4* или подобен.

Ден 9
Ранна закуска в хотела. Трансфер до летище Пукет за полет до Истанбул. Продължителност на трансфера около 1 час и 30 минути. Прекачване за полет до София. Пристигане в София.